Poso la recepta dels bunyols que faig sempre ,
250grs de farina
150ml d'aigua
Un polsim de sal
4 ous,
55ml d'oli de oliva,
ratlladura de una llimona,
i el sucre per arrebossar els bunyols.
ELABORACIÓ
En un pot posem l'aigua, l'oli i la sal i fem que arrenqui el bull. Retirem del foc i de seguida posem la farina amb la ratlladura de llimona. Remenem i afegim els ous d' un a un i els integrem bé. Deixem reposar una estona i amb l'ajut de d'una cullera anem agafan porcions i els fregim. Un cop fregits, els arrebossem amb sucre i els anem colocan en una safata. Quan son freds, ja els podem menjar.
BUNYOLS DE VENT
Una meravella dolça,
boletes amb el gust ple,
farcides com les capsetes
o buides, no els cal res més.
Queda l’aire que les omple,
fent mossecs fins i lleugers,
formant aromes que es mengen,
la màgia dels pastissers.
Entren bé a qualsevol hora,
de nit o a l’hora del té.
Si els veus et fan dentetes,
dius -n’agafo un només.
Quan n’hi ha a casa, l’olor et
tomba,
no els pots deixar per després,
doncs tot el sucre que tenen
fa addictes llaminers.
Emma Muriel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada