Aquesta recepta la feia l'àvia, apresa d'una cuinera de tota la vida, d'aquestes que passaven la vida cuinant per als altres, fa més d'un segle que la va aprendre la meva àvia..., però ha d'haver estat moltíssim més temps entre nosaltres. D'ingredients molt fàcils, avui dia podem suplir el temps que necessita utilitzant una olla ràpida que ens redueix el temps de cocció sense variar massa el resultat.
Ingredients per a 4 persones
16 galtes
3 pastanagues
1 porro gran
4 cullerades de tomàquet triturat
500 cl. vi negre de qualitat
500 cl. brou vegetal o aigua
Sal, pebre, oli,farina
Elaboració:
Posar 4-5 cullerades d'oli en l'olla ràpida, passar les galtes per farina i segellar.
Retirar les galtes i en aquest mateix oli
sofregir el porro i la pastanaga, prèviament tallat en brunoise, (petit).
Quan estiguin fets afegir el
tomàquet.Sofregir.Reincorporar les galtes, afegir el brou i el vi, tancar
l'olla i 20 minuts de cocció.
Retirar les galtes a una cassola.
Triturar la salsa i afegir-la a les galtes
passant-la pel xinès.
Reduir la salsa fins a aconseguir la
textura desitjada.
60 minuts Olla ràpida
Libre recomanat:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada